Гаражни врати

Гаражните врати са неразделна част от фасадата на вашата сграда, затова ние предлагаме различни видове модели и цветови гами панели.

Изработени са  от термоизолиран панел с пълнеж от пенополиуретанова пяна и с дебелина 42мм, двустранно облицован от стоманена горещо поцинкована ламарина с дебелина 0,7мм.  Това осигурява отлична топлоизолация на Вашето помещение.

Едно от основните предимства на този тип врати е осигуряване на максимално използваем обем на гаража. Това ги прави особено подходящи за високи превозни средства, тъй  като вратата се движи плътно по тавана на помещението.

Задвижването може да бъде в 2 варианта:

      1. Ръчно – вратата се отваря и затваря изцяло ръчно
      1. Автоматично – вратата се отваря и затваря с помощта на ел. двигател с дистанционно упрвление и могат да бъдат окомплектовани с всички допълнителни аксесоари за сигурност, съобразени с нуждите на клиента.

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА НА СЕКЦИОННА ВРАТА:

– Сандвич панели с дебелина 42 мм., изработени от два слоя металопласт (стоманени листа ) и междинен изолационен слой пенополиуретан, класифициран от AFNOR като клас М1, М2, и М3 трудногорим, средновъзпламеним, произведени в Швейцария.

–  Полиестерното покритие, осигуряващо антикорозионен ефект и устойчивост на външни атмосферни влияния.

–  Коефициентът на топлопроводимост на панелите е 1.5 W/(m²K) и в комбинация с четиристранното гумено уплътнение гарантират надеждна звукоизолация и енергоспестяващ ефект.

–  Устойчивост на влага – клас 3.

–  Устойчивост на вятър – клас 3.

– CE сертификат издаден от SP Technical Reserch Institute of Sweden. Сертификат, гарантиращ съответствието на продуктите с европейските норми за качество.