Индустриални врати

Индустриалните секционни врати са най-често използвани  на промишлени обекти. Те трябва да осигуряват надежден механизъм  при работа  и отлична изолационна способност.

Секционните врати предлагани от  Брейт ООД са идеалното решение са вашето помещение. Изработени са от термоизолиран панел с пълнеж от пенополиуретанова пяна и с дебелина 42мм,  двустранно облицован от стоманена горещо поцинкована ламарина с дебелина 0,7мм. Панелите могат да бъдат в различни стандартни цветове, както и боядисани по ваш избор  според RAL каталога.

Задвижването може да бъде в 3 варианта:

1.Ръчно – вратата се отваря и затваря изцяло ръчно;

2.Механично – вратата се отваря и затваря с помощта на ръчен механизъм с предавателно число 1:4;

3.Автоматично – вратата се отваря и затваря с помощта на ел. двигател (посредством панел/бутониера или дистанционно управление) и могат да бъдат окомплектовани с всички допълнителни прибори за сигурност, зададени по проект.

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА НА СЕКЦИОННА ВРАТА:

– Сандвич панели с дебелина 42 мм., изработени от два слоя металопласт (стоманени листа ) и междинен изолационен слой пенополиуретан, класифициран от AFNOR като клас М1, М2, и М3 трудногорим, средновъзпламеним, произведени в Швейцария.

–  Полиестерното покритие, осигуряващо антикорозионен ефект и устойчивост на външни атмосферни влияния.

–  Коефициентът на топлопроводимост на панелите е 1.5 W/(m²K) и в комбинация с четиристранното гумено уплътнение гарантират надеждна звукоизолация и енергоспестяващ ефект.

–  Устойчивост на влага – клас 3.

–  Устойчивост на вятър – клас 3.

–  Пружинните балансиращи механизми, регулиращи дейността на вратата са програмирани до 100 000 цикъла, съгласно изискванията на EU.

– CE сертификат издаден от SP Technical Reserch Institute of Sweden. Сертификат, гарантиращ съответствието на продуктите с европейските норми за качество.